Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Golful visurilor" by Sherryl Woods * eBook PDF Kindle ePub Free

Golful visurilor

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Golful visurilor
  • Author : Sherryl Woods
  • Release Date : January 26, 2019
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2548 KB

Description

SERIA „CHESAPEAKE SHORES“
Au trecut ani buni de când Abby O’Brien Winters nu a mai pus piciorul în oraÈ™ul natal, Chesapeake Shores. Orășelul din Maryland proiectat È™i construit de tatăl ei îi aduce aminte de prea multe momente dureroase. Iar Abby este, oricum, mult prea ocupată cu munca de pe Wall Street, cu rămășiÈ›ele unui mariaj destrămat È™i cu energicele ei fiice gemene.
Și totuși, un telefon alarmant primit de la sora ei cea mai mică o face să se întoarcă degrabă acasă pentru a sări încă o dată în ajutorul lui Jess și a feri de un mare dezastru financiar visul surorii ei de a renova fermecătorul han pe care aceasta îl administrează.
Dar salvarea hanului și întoarcerea în orașul natal nu înseamnă doar reîntâlnirea cu familia ei ieșită din tipare, ci și cu Trace Riley, bărbatul pe care Abby l-a părăsit brusc cu zece ani în urmă.
Trace s-ar putea dovedi o mare piedică în calea planurilor ei… sau, poate, dovada că viaÈ›a îți oferă în cele mai surprinzătoare moduri o a doua È™ansă când te aÈ™tepÈ›i mai puÈ›in.

„Sherryl Woods È™tie ce aÈ™teaptă cititorii de la poveÈ™tile ei È™i niciodată nu îi dezamăgeÈ™te.“
RT Book Reviews

Sherryl Woods este autoarea a peste 100 de romane de dragoste È™i mystery, foarte apreciate de cititori È™i critici. Seria „Chesapeake Shores“ a fost ecranizată într-un serial de televiziune, aflat deja la al patrulea sezon.


PDF Ebook Download "Golful visurilor" Online ePub Kindle